Tuesday, November 2, 2010

The End???

Adik kakak sekelian, aku rasa mungkin aku akan nutup blog tok rasanya. Rasaku ajakla buat masa tok. Sik taukla kelak-kelak mun aku ada berubah pikiran agik nak. Tapi mun aku nutup blog tok, mungkin aku akan bukak blog baru gik. Tapi mungkin nama blog baru ya aku sik akan inform lam blog tok.

Jadi, bagi sidak yang ku rasa dah biasa, kedak dik badik arumbulak nak, macam geng-geng blogger nok salu komen blog aku tok, sik juak aku maok lost kontek ngan kitak urang. Jadi apa pendapatan bulanan kitak urang? Kosa nanyak pendapatan bulanan urang nak oh. Apa pendapat kitak urang? Maksud aku still keep in touch la sekiranya aku datang rajin mukak blog baru kelak supaya mudah kitak urang ncarik aku kelakla.

Berik idea bernas lok dik kakak.

1. Tutup blog pasya bukak blog baru.

2. Privacy kan ajak blog tok, kakya invite urang tertentu.

3. Boh jak berblog agik mun dah susah gilak.

4. Idea lain?

Pilih ajak. Mun ada nombor 5 indah, ngempas dirikku kaktok.

Sekian...


7 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

buka blog baru..mcm kamek..ndak alah2 bertukar blog..heheheh

AmirFX said...

Aaa... Kmk bok nak merik idea mo 5 tek p memandangkan takut ktk ngempas dirik boh jak la.. Nway, bg kmk ktk bukak blog baru ngn nama baru bg jega privacy....

zufli84 said...

phl nk tukar blog indah?? iboh d lalek org bodo yg jeles ya.. pa nyuruh nya bc blog tok... hahaha

Kembhoja said...

aikh.. apa kes mok nukar blog tok indah. kmk suka bah baca blog ktk.. sak terkisik sorang2 dalam bilit baca luahan hati ktk ya... jangan eh.. sayang eh....

Amni said...

aie... lalek ngan urang ya kak.. stay cool jak.. sak nya kin sak ati.. haha...

pakey blog tok jak oo.... mun nak nukar pun, padah kmk ooo.... Tok blog nak 1st yang kamek temu sebelum mek kenal dak Amir, dah Sis Vivian n nak lain-lain ya... sayang aie....

mr_abs said...

mun ktk nutup blog tok, katok ngempas dirik rah katel kmk!! ugutan tok!

boh tutup. syg bah segala dak harta karon. cita2 dlm tok nang syg bah. boh camya.

boh tutup

boh camya

tandah jak

boh camya

tandah jak

boh camya

Asphyxia said...

Tengkiu geng gong sekelian. Nang menar sayang juak nak nutup segala dak reta karon lam tok, kelak berkurap berkudis sik dibaca sayang juak. Nangga rupa la dolok ah. Rasa ati ku ajak nak nutup bah, lom dilaksana gik. Mungkin mupok2 la ku mukak blog baru gik kelak.

Sekali lagik, makseh oi sudi maca cerita nak tentu hala aku tok. :)))